Salg af hårde hvidevarer

Ring til os på 24 24 24 24 så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige hårde hvidevarer til dig. Salg af hårde hvidevarer er noget AHA SERVICE på Klokkestøbervej ved noget om. Mange års ekspertise – tilsat en stor interesse for og viden om hårde hvidevarer – har gjort os til en af de stærkeste spillere inden for salg af hårde hvidevarer i Odense og på Fyn. Vi kan garantere dig, at du altid får de bedste produkter til den bedste pris.

Hos os er der ingen overpriser eller ekstra gebyrer. Du får altid, hvad du betaler for. Vi sætter en ære i at kunne yde den bedste service indenfor hård hvidevarer – og de bedste priser. Af samme grund kan du være sikker på altid at få den bedste behandling. Vi sikrer dig derfor, at du får købt den rigtige type og model, som passer til netop dit behov.

Vi sælger ikke kun hårde hvidevarer – vi rådgiver og vejleder også vore kunder. Hos AHA SERVICE på Klokkestøbervej forhandler vi kun de bedste mærker inden for hårde hvidevarer. Hos os finder du således alle de gode mærker. Vi ved derfor alt om de produkter vi sælger. Og vi kan med garanti hjælpe dig til at finde frem til lige netop den hårde hvidevare som passer dig og dine behov. Vi tilbyder naturligvis såvel levering som montering.

Klokkestøbervej 27, 5230 Odense M

Åbningstider:
Mandag - Fredag kl. 08:00 -16:00
Lørdag - Søndag Åbent efter aftale.

Følg os på Facebook!

Scroll to top